Szolgáltatásaink

Vadászati lehetõségek

Társaságunk a jogszabályban meghatározott idényekben (lásd itt) különféle vadászati lehetõségeket kínál vendégeinek, amelyek elõzetes egyeztetés után mindenki számára igénybe vehetõk (külföldi és magyar vendégeknek egyaránt).

Legfontosabb szolgáltatásunk az õzbak vadásztatás, mely területünk jó adottságai miatt mindig sikerekben gazdag. Miután Ön felvette velünk a kapcsolatot, eldöntheti milyen trófeájú bakot szeretne kilõni (súly, különleges forma, stb.) és mi igyekszünk megfelelni az igényeinek. Hivatásos vadászaink segítségére lesznek a vadászat, bírálat és a trófea kikészítés során, valamint a megfelelõ terepjáróról is gondoskodunk, hogy Ön kizárólag a vadászatra összpontosíthasson. Több éves tapasztalatunk, visszatérõ vendégeink és érmes trófeáink tanúsítják, hogy érdemes hozzánk ellátogatnia.

 Ha nem trófeás vadat szeretne lõni, de mégis az "õzezés" szerelmese, Önnek ajánljuk a suta-, gidaselejtezés lehetõségét, amelyhez szintén minden feltételt és kísérõszemélyzetet biztosítunk.

Vizi vad vadászatra szintén lehetõsége nyílik a Petõfi Vadásztársaság Nagyrábé területén, hiszen a terület központjában elterülõ halastó kitûnõ élõhelyet biztosít az itt honos és az átvonuló madarak számára is. Húzáson, valamint a tavon kacsa és liba vadászati lehetõséget kínálunk Önnek.

Ha egész napos szórakozásra vágyik, próbálja ki a vadgalamb vadászatot társaságunknál, amely kitûnõ alkalom, hogy lõkészségét csiszolja és közben különleges zsákmányt ejtsen.

Amennyiben inkább mezei nyúlra vadászna, nálunk ezt is megteheti egy nyúlhajtás keretében, ahol a hajtókról és a területen való gondtalan közlekedés és szállítás érdekében a traktorról mi gondoskodunk Ön helyett.

A gondtalan szórakozáshoz szeretnénk továbbá azzal is hozzájárulni, hogy idelátogatása idejére segítünk szállását és étkezését megoldani, valamint igyekszünk minden lehetséges eszközzel hozzásegíteni Önt az eredményes vadászathoz (vadõri kíséret, hajtók, kutyák, terepjáró, traktor).

A részletekkel kapcsolatban és további kérdéseivel keressen fel minket bátran elérhetõségeink egyikén (lásd itt).

Kastély bérlés

Bérelje ki a csodálatos, több száz éves múltú, elegáns Füsti kastélyt és tegye felejthetetlenné az Ön számára fontos rendezvényt! Esküvõk lebonyolításához, ünnepségekhez ideális helyszín, mivel kellõen távol van a falutól a zavartalan szórakozáshoz és megjelenésével képes illeszkedni egy Önnek fontos alkalomhoz.
A fõkapun belépve egybõl otthonosan érezheti magát a vendég a szép kivitelû cserépkályhát megpillantva, majd ha feljebb tekint szeme elé ûnik a jelenlegi használatra utaló, falon sorakozó trófeák és az impozáns, gímszarvas agancsból készült kézmûves csillár. Az emeletre kovácsoltvas korlátú, vörös szõnyeggel borított, íves lépcsõ vezet fel. Itt találhatók a hálószobák, ahol zavartalanul kipihenheti magát, valamint egy vizes blokk (zuhanyzók, mosdók), ahol egy újabb cserépkályha tartja fent a helyszín melegséget sugárzó atmoszféráját. A földszinten található továbbá egy külön konyha és a hozzá tartozó jól felszerelt kamra, valamit a kastély központi helyisége, a két, egybe nyitható rendezvényterem. Ezek akár 150 vendég befogadására is képesek. A termek berendezéséhez tartozik több hosszú tölgyfa asztal és hozzá illõ székek, melyek lehetõvé teszi ebédek, vacsorák igényes lebonyolítását, amihez az itt található harmadik cserépkályha is hozzájárul.
A kastély parkja szemet gyönyörködtetõ, illeszkedik a környezõ erdõbe és központjában található a régmúltat idézõ, 250 éves, természetileg védett értékké nyilvánított tölgyfa, amely igazi botanikai gyöngyszem.
A kastély elõtt lehetõség van parkolásra a kerítésen belül, így Ön zavartalanul szórakozhat, miközben jármûvét is biztonságban tudhatja.

A kastély jelenlegi állapotában felújításra szorul. Minden segítséget, felajánlást szívesen fogadunk, hogy visszanyerhesse korábbi pompáját.

          

Lõtér használat

1992-ben a Füsti vadászház mellett lévõ zöldövezetben lõteret építettünk, amely jelenleg is funkcionál, elõzetes egyeztetést követõen lövészetek rendezhetõek.

A lõtéren skeet, trap, toronykakas pályák találhatóak, de parcours lövészet is folytatható.

Korábban országos versenyt is rendeztek nálunk, jelenleg a környékbeli vadásztársaságok, illetve kisebb baráti társaságok felkérésére rendezünk lövészeteket.

A kastélyparkban lehetõség van fõzésre, padok, asztalok rendelkezésre állnak, így akár egész napos program is rendezhetõ a lövészet mellett a barátoknak, családtagoknak.

Amennyiben ez a lehetõség felkeltette érdeklõdését, kérjük keressen fel minket elérhetõségeink egyikén.